lunes, 8 de junio de 2015

PILAR IBERN"GAVINA" a FESTA ECO TGN

Dissabte 20 de juny a les 11,30h. 
a L'Antiga Audiència

Pilar Ibern "Gavina"
Gratuït

CUINA CREATIVA SALUDABLE, 
AFRODISÍACA I SENSE GLUTEN 
REFRESCANT I REMINERALITZANT!


L'estiu és moment de gaudir de la vida més que mai, i la terra ens dóna tot tipus d'aliments plens de color per omplir de salut i vida la nostra taula. Les fruites, verdures, cereals sense gluten, les herbes i especies ens poden oferir una festa cada dia. Els cereals jugant amb bocins de verdures multicolor poden donar-nos l'energia per compartir amb qui estimem els moments íntims i els moments de festes a l'aire lliure.


Si aprenem a més les capacitats terapèutiques d'algunes d'elles podrem tenir una farmaciola dins la nostra cuina per gaudir dels banys de sol, per guarir possibles problemes digestius típics estiuencs, picades d'insectes...






Pilar Ibern García, coneguda més bé com a Gavina, neix el 1964 a Mataró. El 1983 s'endinsa en el món de l'higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida. Descobreix la capacitat medicinal dels aliments guarint-se a si mateixa. Els seus estudis artístics del influenciar molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina. Va començar, doncs, amb únicament 20 anys a dedicar-se plenament i professionalment a l'art gastronòmic. És a partir d'aquí que va difondre l'alimentació vegetariana en els seus tallers, seminaris, articles i publicacions en diferents llocs del país.

En l'actualitat difon el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació: ràdio, premsa, televisió ...
Cal dir, però, que on més podem veure aquesta capacitat de despertar l'amor a la cuina, és in situ envoltada dels seus alumnes, en les seves classes de cuina, el "Cullerot" la Cuina de Gavina i en diferents indrets de Catalunya , ia les seves assessoraments nutricionals.
Guardonada 3 vegades amb el premi Gourmand cookbook ara amb el seu últim llibre"Las 69 recetas más afrodisíacas de la cocina vegetariana"

No hay comentarios:

Publicar un comentario